Chico's verzorgservice voor uw huisdier(en)

U gaat op vakantie of een weekje ertussen uit. Uw huisdieren hebben wel verzorging nodig. Ook hierin biedt Chico uitkomst.

Dagelijks komen wij in de vakantieperiode langs om uw post bij de deur weg te halen en uw huisdier te verzorgen in zijn/haar eigen vertrouwde omgeving. We geven uw dier het benodigde voer en verversen het water. Daarnaast wordt natuurlijk het hok schoongemaakt en krijgen de dieren de nodige aandacht.

Chico's vervoer en hulp voor huisdier(en)

U heeft weinig tijd, geen geschikt vervoer of u bent om andere redenen niet in de gelegenheid uw huisdier op de plek van bestemming te brengen.

Wij vervoeren uw huisdier naar bijvoorbeeld dierenarts, kennel of trimsalon in Zutphen of nabije omgeving. Ook een retour is mogelijk. Uw huisdier wordt dan na behandeling of verblijf thuisgebracht. Indien gewenst blijven wij tijdens de behandeling door een dierenarts aanwezig, om uw huisdier gerust te stellen en u verslag uit te brengen over het verloop en eventuele verdere behandeling. Wij maken dan de afspraak met de dierenarts voor u om de wachttijd te bekorten.